top of page

Bij deze methode wordt er gewerkt met 32 drukpunten die door en om het hoofd energiebanen vormen. 

 

Alle overtuigingen, gedachten, emoties en ideeën die je belangrijk vindt in je leven, liggen hierin opgeslagen. 

Door deze Bars (punten) in bepaalde combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die hierin ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer ontspanning en ruimte in je lijf en rust in je hoofd. Oude  blokkades worden opgeruimd en er wordt plaats gemaakt voor nieuwe mogelijkheden , overtuigingen en emoties. Het is te vergelijken met het defragmenteren van een harde schijf van een computer of het indrukken van de delete - knop. 

Het is wetenschappelijk aangetoond dat tijdens een Bars sessie de hersengolven bewegen naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je veranderingen aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen. 

Bars kan gebruikt worden om verandering mogelijk te maken op alle gebieden van je leven. 

De wetenschap heeft aangetoond dat de vorm van cellen ovaal worden als deze wordt beïnvloed door gedachten, emoties en gevoelens. Dit kan ziekte en ongemak veroorzaken. 

Tijdens een Bars behandeling kunnen cellen weer hun natuurlijke bolvorm aannemen. 

Het vlak voor een tentamen runnen van Bars zou ook leerprestaties verhogen 

Access Bars is een hele zachte behandelvorm en zowel geschikt voor jong, oud, man, vrouw.

Access Bars 

P1015004_edited.jpg
 "Eergisteren ben ik bij Maartje geweest van Touch of Innercalm. Ik heb oprecht nog nooit zoiets meegemaakt wat zo voelbaar was! Ik voel na deze Access Bars behandeling veel meer rust."

Daniëlle 

bottom of page