top of page

Maartje,
Praktijk voor Holistische behandelingen & Trauma Release Breathwork 

Hi!
Welkom op mijn website. 

Wat ontzettend leuk om je hier te mogen ontvangen.

Ik vertel je graag wie ik ben, wat ik doe en waarom ik doe wat ik doe. 

Ik ben Maartje Winkelmolen, n
adat ik jaren de verbinding met mezelf en anderen kwijt ben geweest heb ik, door mijn reis de afgelopen jaren, mezelf weer teruggevonden. Ik ben in 2021 gestart met Reiki 1 en dat smaakte naar meer! Ondertussen ben ik Reiki Master, holistisch Reiki therapeut en geef ik Thaise Yoga Massages en Access Bars behandelingen. Ook ben ik BRTT® (Body Remembers Trauma Therapy®) en TRB® (Trauma Release Breathwork®) therapeut.  

Het is magisch om te zien wat energetisch werk kan doen. De holistische visie was een eye - opener! Zonder dat alles had ik niet gestaan waar ik nu sta. Door naar binnen te keren, stil te staan, te voelen en de klachten bij de bron aan te pakken, heb ik een enorme innerlijke groei doorgemaakt. 

In 2022 ben ik mijn eigen bedrijf gestart om ook jou te helpen bij jouw innerlijk groei proces. Wat daar dan ook nodig is. Iedereen is anders en groeit op zijn/haar eigen manier en eigen tempo. 

Ik ondersteun jou en help jou je zelfhelend vermogen te activeren, te helen en te voelen zodat jij je beter gaat voelen. Op welk gebied dat dan ook mag zijn! Ik begeleid je door en in ademreizen, je innerlijke wereld en in lichaamswerk. Ik zorg voor een veilige healingspace voor jou waarin ruimte mag zijn voor alles wat zich op dat moment laat zien en wat aandacht mag krijgen. Alles mag er zijn, alle emoties mogen er zijn, gezien worden en zijn belangrijk. Ik begeleid je om meer in contact te staan met je gevoel en je innerlijke wereld en om jouw ware essentie (terug) te vinden - Jouw zijn. 

Dus of je nou op zoek bent naar meer verbinding met jezelf, even wilt ontspannen, los wilt komen van stress, spanningen en emoties of meer in je lichaam wilt komen.

Voel je welkom!

 

Je hebt het zelf te doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. 

P1015197.JPG

Neem een kijkje bij mijn aanbod,  evenementen of

neem gerust vrijblijvend contact met me op of ik jou kan helpen met je klacht(en). 

over mij
bottom of page