top of page

Een Quick fix, wie wil dat nou niet?

Hoe fijn zou het zijn als we in onze vingers zouden knippen en onze klachten over zouden zijn. Heerlijk toch! 

Helaas, wie dat verwacht, zal steeds teleurgesteld worden.  

Want alles heeft tijd nodig. 

Een wond heeft tijd nodig om te helen en de ene wond heelt sneller dan de ander. 


Zo is het ook met onze 'innerlijke wonden'. Het heeft tijd nodig om te helen. Het is een proces... 

1 reiki behandeling zal je niet fixen, 1 ademsessie &traumarelease zal je niet fixen, 1 keer gezond eten, positief denken of aandacht hebben voor de 'kleine ik' in jou zal je niet fixen. 

Wat het wél doet is iedere keer wat ruimte creëren, wat helen, blokkades opheffen en daarmee een stukje dichter bij je kern brengen. 


Het is een proces. Iedere keer als je naar binnen keert en oog hebt voor jouw pijn en voor jou zelf, ruim je energetisch op en komt er ruimte. Je pelt iedere keer een laagje van die ui af. Langzaam en beetje bij beetje, behandeling na behandeling. Dit heeft tijd nodig en gaat gepaard met vallen en opstaan.


Soms worden klachten eerst erger voordat ze verminderen of verdwijnen. Vaak geven we het dan op omdat 'het toch niet werkt en het alleen maar erger wordt'. En dat is zo jammer! Want als we onze verwachtingen aan zouden passen en we onszelf meer tijd en ruimte zouden geven i.p.v. te zoeken naar die ene Quick fix, dan zouden we minder vaak teleurgesteld worden en zouden we zoveel verder kunnen komen. 


Ga het aan en pak het aan maar doe dit stap voor stap en beetje bij beetje. Het is binnen handbereik, maar geef het tijd, geef jezelf tijd. Dan zul je langzaam aan verandering merken...

Zet vandaag nog die 1e stap...


Hulp nodig? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met me op.


Comments


bottom of page